Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimintaa urheilun hyväksi

Urheilutoiminnan pyörittäminen vaatii sekin rahaa. Toimintansa rahoittamiseksi PoPo suorittaa monenlaista toimintaa. Olemme ylpeitä siitä, että ansaitsemme itse käyttämämme varat.


Torikahvilasta ja markkinoista löydät oman alasivun.

Telttavuokrauksesta, pakettiauton vuokrauksesta, tarvikevuokrauksesta ja grillipalvelusta löydät varauslomakkeet sekä suoran ostomahdollisuuden (toistaiseksi emme voi tarjota verkkomaksua). Kalenteri pyritään lisäämään mahdollisimman pian. Pikkubussin vuokraus on toistaiseksi lopetettu kaluston uusinnan takia.

JC DECAUX: TOIMINTA LOPPUNUT

Tommi Ruuska toimi asiamiehenä vastaten ulkomainosvälineiden huollosta ja julisteiden vaihdosta vuodesta 2008 alkaen. Tämä toiminto on loppunut 31.12.2022.

ATLAS MEDIA

Pylväsmainonnan hoitaminen Kotkassa ja Haminassa on alkanut maaliskuussa 2024.

AUTOMAINOS

Popinniemen Ponnistus myy mainostilaa käyttämästään autosta: Hinnat vaihtelevat 300 ja 1000 euron välillä yksipuoleisissa mainoksissa.


Kysy tarjousta kaksipuoleisista mainoksista 0400 756 575 / Tommi RuuskaKysy tarjousta kaksipuoleisesta mainoksesta!

Markkinakeisari Ruuska

Popinniemen Ponnistuksen markkinaosaamisesta hyötyvät muutkin. Kotkan Kauppatie ry järjestää joka kuukauden ensimmäinen torstai kuukausimarkkinat Kotkan Kauppatorilla. Popinniemen Ponnistus hoitaa alihankintana paikkojen jaon ja rahastuksen. Etelä-Suomen merikalastajien liitto ry järjestää Kalamarkkinat Sapokassa toukokuussa ja lokakuussa. PoPo vastaa käytännön järjestelyistä. Kotkan alueelta on vaikea löytää markkinoita joissa Tommi Ruuska ei olisi jotenkin mukana.

TOIMINTAA URHEILUN HYVÄKSI